IT & C

#notebook #dektop #kingston #value #ssd

Kingston SSD "Value" se lanseaza in Romania

kingston technology Company anunta lansarea in Romania a gamei SSDNow V, din gama " Value ".

Modelele sunt dispozitive de stocare destinate in primul rand utilizatorilor individuali, dar si companiilor mici si medii.

Variante SSD

Gama Kingston SSDNow V include modelele de 64 si 128 GB, ele putand fi achizitionate si sub forma unui kit de upgrade, atat pentru desktop-uri, cat si pentru notebook-uri.

Dupa recent lansata familie SSDNow V+, gama anuntata astazi, SSDNow "Value" vine sa completeze linia de produse SSD oferite de Kingston Technology, acoperind toate scenariile de lucru posibile.

Disponibilitate

Preturile de vanzare sunt ale noilor SSD-uri sunt 555 RONĀ  pentru modelul de 64 GB si 975 RON pentru cele de 128 GB, indiferent de optiunea aleasa, standalone, desktop kit sau notebook kit. Totodata, dispozitivele de stocare Kingston SSDNow V beneficiaza de trei ani garantie.

"Cu gama noastra actuala suntem capabili sa intampinam nevoile tuturor utilizatorilor, de la consumatorii individuali si intreprinderile mici, pana la marile multi-nationale", a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele