IT & C

#datatraveler #flash sub #rata transfer #kingston

Kingston face upgrade Flash-ului USB DataTraveler 410

Kingston Technology anunta cresterea vitezei de citire si scriere pentru dispozitivul Flash USB Kingston DataTraveler 410 la 20MB/sec. lacitire si scriere.

Cu o capacitate de pana la 32G B, dispozitivul DataTraveler 410 garanteaza rate de transfer rapide, oferind inclusiv optiunea de a proteja cu parola datele personale.

Viteza mai mare

Viteza sporita de citire/scriere recomanda DataTraveler 410 pentru stocarea de fotografii la rezolutie inalta, documente si prezentari ample, precum si fisiere audio, video sau de alta natura.

Dispozitivul este echipat cu software-ul SecureTraveler care permite utilizatorilor sa creeze si sa acceseze o zona protejata cu parola sub numele "Privacy Zone" ("Zona privata").

Rata de transfer

Cresterea ratei de transfer pentru DataTraveler 410 survine in urma unei recente cresteri a vitezei pentru dispozitivele USB Kingston de capacitate mare de stocare (16 si 32 GB) pentru larg consum.

Astfel, performanta de citire si scriere a dispozitivelor DataTraveler I G2, DataTraveler 101si DataTraveler 112  a crescut la 10MB/sec.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele