IT & C

#data traveler #stick usb #kingston

Kingston anunta un stick USB de 32 GB

Stocarea datelor devine o problema tot mai simplu de rezolvat, iar cardurile de memorie si stick-urile USB sunt principalele motive pentru aceasta reusita.

Kingston pluseaza insa miza, iar cel mai nou stick USB anuntat de companie va oferi o capacitate de stocare de 32 GB.

Cea mai mare capacitate

DT150 este unitatea de memorie cu cea mai mare capacitate de stocare din intreaga familie de dispozitive DataTraveler USB, iar acesta poate deveni fara mari probleme gazda documentelor pe care utilizatorul este nevoit sa le acceseze atat acasa cat si la birou.

De asemenea, o felie generoasa din colectia de muzica va fi mereu la indemana utilizatorului, indiferent de locatia sa, pentru ca acesti 32 GB sunt suficient de incapatori pentru aproximativ 8000 de melodii in format MP3, o performanta deosebita pentru un dispozitiv care masoara 78 mm x 22 mm x 12 mm si cantareste numai cateva grame.

"Noul dispozitiv DataTraveler 150 a depasit barierele de stocare odata cu facilitarea stocarii pe o singura unitate atat a informatiilor cu caracter business, cat si a continutului digital personal," a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd."

Data Traveler este rezistent

Desi stick-ul de memorie Data Traveler 150 nu face parte din gama de produse construite special pentru a fi deosebit de rezistente la accidente, DT150 functioneaza in parametri normali intre 0 si 60 de grade Celsius , iar memoria sa nu este afectata in intervalul -20 pana la 85 grade Celsius.

"Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor video si audio, este evident ca a crescut si nevoia pentru solutii de stocare de buzunar capabile sa ofere capacitati mari de stocare. Unitatea de memorie DT 150 se adreseaza tocmai acestor necesitati actuale", a mai adaugat Mihai Marcu.

Kingston's DataTraveler 150 este compatibil atât cu sistemele de operare Windows Vista, XP si Windows 2000, cat si cu Mac OS X 10.3 (si mai recent) si Linux 2.6 (si mai recent). Totodata, DT150 beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele