IT & C

Jurnalul online, intre autobuz si Parchet

La doar o zi de la inaugurarea cu aplomb la care a participat chiar si premierul Tariceanu, inovatia televiziunii din autobuz are probleme cu legea.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii un comunicat prin care someaza Regia Autonoma de Transport in Comun Bucuresti (RATB) sa opreasca difuzarea programului Jurnalul online in toate vehiculele aflate in subordine. In caz contrar, documentul consemna ca CNA va cere interventia Parchetului, in conditiile in care programul este difuzat in mijloacele de transport in comun fara a avea licenta audiovizuala si de emisie. Contactati telefonic, cei insarcinati cu clarificarea chestiunii au exprimat opinii diametral opuse asupra aceluiasi fapt. Eu sint simplu operator de transport, tot ce am facut a fost sa inchei un contract de inchiriere, s-a aratat surprins Gheorghe Aron, directorul general al RATB. Ralu Filip, presedintele CNA, a precizat ca somatia trimisa RATB si lui Liviu Iane, inventatorul metodei Jurnalul online si totodata presedinte al firmei MLM Network, responsabila cu implementarea ei, este justificata mai ales de faptul ca, desi au fost invitati in citeva rinduri la CNA, acestia nu s-au aratat dispusi sa discute. Pe de cealalta parte, Liviu Iane a declarat ca a primit o singura invitatie, pe care o va onora. Sistemul meu nu necesita nici un fel de tehnologie a carei aprobare sa tina de CNA. Noi transmitem prin Internet, spune Iane. Metoda Jurnalul online este un sistem de transmitere si derulare de informatii adresat in principal celor care calatoresc cu mijloaceler de transport in comun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele