IT & C

#poza facebook #securitate facebook #cont facebook

Jaf la domiciliu dupa publicarea unei poze cu bani pe Facebook

O tanara de 17 ani din Australia a pus in pericol economiile bunicii sale cand a publicat pe Facebook o poza cu banii numarati. La mai putin de 8 ore de la publicarea pozei, casa a fost lovita de hoti inarmati.

Adolescenta a publicat pe Facebook poza in data de 24 mai la ora 16. Dupa numai 7 ore si jumatate, la 23:30, doi barbati mascati inarmati cu un cutit si o bata au sosit la adresa bunicii dupa bani.

Din fericire, hotii cu cont de Facebook au gasit doar o suma mica de bani in casa bunicii unde adolescenta nu se mai afla la acea ora. Politia australiana ancheteaza acum cazul, dar nu i-a gasit inca pe hoti, potrivit Geek.com.

Nu este deocamdata clar daca setarile de securitate din contul de Facebook al fetei au permis unor necunoscuti sa aiba acces atat la poza, cat si la adresa unde a fost facuta. Politia australiana a sfatuit insa toti utilizatorii Facebook sa publice cu grija informatii personale in reteaua sociala, sfat ce poate fi considerat universal.

Sursa foto : Ninemsn.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele