IT & C

#interzicere telefoane #argentina #iphone #smartphone #blackberry

iPhone si Blackberry, interzise in Argentina

Argentina a decis sa blocheze vanzarile si importurile de iPhone si Blackberry . Motivul este dat de situatia economica grea a tarii. Unica solutie pentru ca producatorii de smartphone-uri sa castige din nou accesul pe piata argentiniana este sa deschida fabrici in aceasta tara, asa cum au facut si alte companii din domeniu.

Argentinienii nu vor mai putea sa cumpere terminale de la Apple si RIM pana cand economia tarii nu isi revine, scrie Manuals.ws. Decizia guvernului argentinian este cu adevarat surprinzatoare si unica in lume, mai ales ca, practic, ea impune reguli proprii si destul de inacceptabile pentru producatorii de smartphoneuri.

Mai exact, daca Apple si Research In Motion (RIM) doresc sa recastige accesul pe piata argentiniana, cei doi producatori ar trebui sa deschida in aceasta tara fabrici proprii, dupa modelul deja existent si folosit de companii precum Nokia, Samsung, Motorola si LG.

Daca Blackberry s-ar putea afla deja in discutii cu un partener local pentru a satisface pretentiile guvernului argentinian, dupa cum afirma unele surse, in mod sigur Apple nu va proceda in acelasi mod.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele