IT & C

#apple #iphone #iphone 5 #ecran iphone

iPhone 5, ecran mai mare pe un telefon cu aceeasi dimensiune?

Speculatiil despre un iPhone cu ecran mai mare se contrazic cu informatiile despre dorinta Apple de a pastra smartphone-ul la aceeasi dimensiune. Solutia de design ar fi ecran mai mare pe un telefon cu aceeasi dimensiune.

Deoarece Apple nu ofera niciun detaliu despre iPhone 5 inainte ca telefonul sa fie gata de lansare, deocamdata ecranul iPhone de 4 inci ramane la stadiul de zvon, insa un designer a prezentat solutia prin care Apple ar putea oferi un ecran mai mare pentru iPhone 5 fara sa renunte la dimensiunea standard.

Modificarea designului Apple ar permite crearea unui iPhone 5 cu ecran de 4 inci, in timp ce telefonul ramane la o dimensiune similara, potrivit PhoneArena.com.

Rezolutia de 960x640 a lui iPhone 4S ar putea fi astfel marita la o rezolutie de 1152x640, ce permite adaugarea unui nou rand de aplicatii de ecranul iPhone 5.

Crezi ca Apple ar putea folosi o solutie de design similara pentru iPhone 5, pentru un ecran mai mare pe un telefon cu aceeasi dimensiune?

foto : Willhains.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele