IT & C

#studiu #copii #cadouri #gadgeturi #ipad #tableta

iPad este cel mai dorit gadget pentru adolescenti si copii

Primul loc in preferintele copiilor si adolescentilor cu privire la gadgeturi este ocupat de iPad. Concluzia apartine unui nou sondaj al firmei de analiza Nielsen.

Tableta Apple iPad ocupa primul loc in preferintele copiilor (6-12 ani), dar si ale adolescentilor (13+), potrivit studiului Nielsen.

48% dintre copiii intervievati isi doresc un iPad in urmatoarele 6 luni. Locul doi in preferintele tehnologice ale celor mici este ocupat de Nintendo Wii U, cu 39%. Topul este dominat in continuare de alte gadgeturi Apple. iPod Touch si iPad Mini au fost mentionate de 36% dintre copii, urmate de iPhone si un computer nou (33%).

Dintre adolescenti, 21% isi doresc un iPad, iar 19% un computer. In topul dorintelor tinerilor pentru urmatoarele 6 luni sunt incluse si Nintendo Wii U (17%), iPhone (14%), un Smart TV si E-Reader (13%), potrivit datelor Nielsen citate de iPodnn.com.

Sursa foto: Apple.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele