IT & C

Internet Explorer 7 vine in versiune beta

Microsoft a dezvaluit cea mai noua versiune de browser , respectiv Internet Explorer 7, deocamdata in perioada de testare, petnru a vedea daca totul este ok. Programul poate fi descarcat de pe site-ul oficial al Windows de catre oricine. Internet Explorer 7 a fost lansat in editie limitata la jumatatea anului trecut.


Se pare ca au fost rezolvate principalele probleme, iar aplicatia este cosiderata mai pregatita pentru a face fata atacurior hackerilor. "Am ajuns in faza in care este disponibil tuturor. Asta este singura noutate", a declarat un oficial Microsoft.

Singura problema este insa ca Internet Explorer 7 nu merge decat cu Windows XP cu Service Pack 2, iar unii dintre utilizatori nu l-au adoptat inca, cosiderand acest upgrade o problema legata de viteza cu care sistemul de operare ruleaza unele aplicatii.

Exista si vesti bune: au fost incluse pina la urma functii anuntate cu mare tam-tam. Are aplicatii care combat atacurile informatice, protectia utilizatorului fiind mai buna. Se pot sterge orice urme privind site-urile vizitate, precum si fisierele care stocheaza parolele, pentru a nu putea fi copiate. Se sterg de asemenea informatiile personale de tipul formularelor electronice memorate, dar si cookie-urile lasate de unele site-uri.

Microsoft a inclus chiar si posibilitatea de a deschide mai multe site-uri in aceeasi fereastra de aplicatie, facilitate specifica browserului Firefox, tot mai populara.

Internet Explorer 7 poate citi feed-uri de RSS (stiri actualizate in timp real), spre deosebire de versiunile anterioare, cand era necesara descarcarea unor aplicatii separate. Cand o pagina de net are buton RSS, utilizatorul este notificat automat de browser, putand cu un singur click sa memoreze acel feed in "favorite".



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele