IT & C

#browser web samsung #Internet Explorer 10 #browser de internet #functionalitate tactila

Internet Explorer 10, cel mai performant browser pentru touchscreen

Internet Explorer 10 nu este doar un update minor al versiunii anterioare. Este o mare si indrazneata reimaginare a ceea ce ar trebui sa fie internetul, proiectarea lui fiind orientata in special pentru a obtine cea mai buna functionalitate tactila.

IE 10 este gandit 100% pentru dispozitivele tactile din zilele noastre. Programul introduce o noua interfata touch care livreaza cea mai buna experienta de utilizare a domeniilor online. Primul lucru atractiv pe care il veti observa inca de la prima "atingere" a acestui browser este simplitatea sa.

Elementele de interfata ale IE10 au fost realizate special pentru dispozitivele cu ecran tactil: acestea se culiseaza pe ecran atunci cand ai nevoie de ele si se dau la o parte cand nu-ti mai sunt de folos.

Frumusetea acestui browser nu este doar de exterior
 

Conform celor de la NSS Labs, IE10 are cea mai buna protectie impotriva virusilor, iar sistemul de filtrare SmartScreen opune rezistenta de prima clasa impotriva amenintarilor online.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele