IT & C

#sri lanka #sex tantric #playboy

Inedit! S-a descoperit un "Playboy House" vechi de peste 1.500 de ani

Arheologii considera palatul din Sigiriya din Sri Lanka ca fiind o constructie dedicata sexului si ritualului tantric. Palatul a fost construit in 491 d. Hr. pe o stanca uriasa numita "Stanca Leului" de catre regele Kassapa.

Acesta a avut peste 500 de femei pe care le tinea intr-un palat, a carei intrare se facea prin gura unui leu urias construit la baza stancii. Tot la baza stancii regele a construit un complex imens de gradini , bazine si fantani .

Sigiriya (Stanca leului) a fost folosita initial ca refugiu de catre calugarii budisti din secolul al III-lea i.Hr., dovada stau inscriptiile din pestera .

Sigiriya se ridica la 650 de metri de sol si de curand, arheologii au stabilit ca intreg palatul construit pe aceasta stanca a fost un templu dedicat sexului si ritualului tantric.

Noul rege a construit la baza stancii un complex imens de gradini, bazine si fantani, iar deasupra intreg palatul a fost dedicat desfatarilor trupesti.  

Regele Kassapa a fost practic " Hugh Hefner " al secolului V d. Hr., iar Sigiriya a fost o pensiune Playboy antica. Regele a pus sa se ridice, in doar sapte ani, un castel si fortareata, pe stanca Sigiriya.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele