IT & C

#bizhub #premiu #konica minolta

Inca un bizhub Konica Minolta premiat

Magicolor 5670EN/ bizhub C31P de la Konica Minolta primeste distinctia BLI Pick of the Year.

Laboratorul de teste BLI a apreciat imprimanta ca "outstanding" la categoria de imprimante color pentru grupuri mari de lucru, evidentiind astfel pozitia de lider pe piata europeana pe acest segment.

Doua luni de evaluari


Specialistii BLI au evaluat timp de doua luni mai multe imprimante color dupa criterii ca: fiabilitate, calitatea imaginii, productivitate, usurinta in folosire, conectivitatea la retea, costul de intretinere si altele.

"Magicolor 5670EN sau bizhub C31P este alegerea ideala pentru o gama larga de utilizatori din mediul business, oferind rezultate de calitate foarte bun si un cost mic de intretinere. Alte valori adaugate sunt usurinta extraordinara de folosire, finisher-ul optional pentru capsare si portul USB pe panoul de comanda  pentru printare directa din camere digitale compatibile PictBridge sau stick-uri USB", a declarat Marlene Orr, BLI Senior Printer Analyst.

Cum s-au lasat convinsi

Ceea ce i-a convins in final pe specialistii BLI a fost tonerul Simitri HD de la Konica Minolta, care asigura culori vii si durabile in timp.

Printurile sunt clare chiar si in cele mai mici detalii. In plus, tonerul Simitri HD permite utilizatorilor o reducere a consumului de energie cu pana la 15%, intrucat are nevoie de o temperatura de fixare mai scazuta decat tonerele conventionale.

In ceea ce priveste economiile, specialistii BLI au apreciat la magicolor 5670EN/bizhub C31P costurile sale de intrrtinere foarte scazute.

"Consideram premiul BLI Pick of the Year acordat pentru magicolor 5670EN/bizhub C31P ca pe o recunostere a succesului eforturilor noastre de a oferi o imprimanta care combina printarea color de foarte buna calitate cu costurile reduse de între?inere", a declarat Viorica Mocanu, marketing manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele