IT & C

#pericol #arme de foc #imprimanta 3d #printare arme

Imprimanta 3D devine un pericol public? Este deja posibila "printarea" de arme

Tehnologia de imprimare 3D face pasi mai inainte, dar intra intr-un teritoriu periculos. La conferinta recenta Inside 3D Printing Conference and Expo din New York s-a discutat cel mai controversat aspect al imprimarii 3D: productia de arme.

Imprimantele 3D devin tot mai raspandite, dar pentru moment sunt utilizate pentru productia de obiecte mici din polimeri si plastic. Printre aceste obiecte mici se pot numara insa si parti componente ale armelor de foc, care ar putea fi apoi asamblate de utilizator.

Cei mai mari producatori de imprimante 3D se opun deocamdata ideii ca oricine utilizeaza un astfel de gadget va putea sa produca si arme de foc.



Pe masura ce tehnicile de imprimare 3D se perfectioneaza, armele de foc complexe produse de imprimanta vor deveni realitate, iar autoritatile care vor sa impuna restrictii ar putea intampina multe obstacole.




Sursa foto: salon.com, gizmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele