IT & C

#appolo ux #imation #hdd

Imation Apollo UX, noi HDD-uri rezistente la socuri si zgarieturi

Imation Europe anunta lansarea unei noi serii de HDD-uri externe rezistente la socuri si zgarieturi .

Modelele Appolo UX sunt foarte compacte, producatorul descriidu-le ca fiind de marimea unei palme.

Specificatii tehnice

Reprezentatii companiei mai declaraca ca noile Imation Apollo UX sunt cele mai compacte hard disk -uri externe de la ora actuala, masurand 2,5 inch, dar fiind disponibile in capacitati de 250 GB, 320 GB si 500 GB.

Fiecare model este invelit int-un strat de cauciuc care protejeaza dispozitivul de zgarieturi sau socuri, atunci cand utilizatorul il scapa pe jos. Totodata, modele sunt dedicate celor care au nevoie de transfer de date rapid si sigur.

"Hard disk-urile Appolo UX sunt de fapt o combinatie unica intre dimensiuni mici, stil si securitate", a declarat Anna Lidén, product manager magnetic si commercial storage in cadrul Imation Europe.

Compatibilitate


HDD-urile Appolo UX sunt compatibile atat cu sisteme desktop, cat si cu cele Mac. Totodata, fiecare model vine cu un software special de backup, Imation Live, pentru protejarea datelor stocate. Pentru mai multa siguranta, dispozitivele sunt dotate cu un LED albastru care se aprinde in timpul transferului de date.

Spre deosebire de alte hard disk-uri externe, modelele Appolo UX nu au nevoie de inca o sursa de curent suplimentara si pot face transfer de date printr-un cablu USB de versiunea 1.1 sau 2.0. HDD-urile Imation Apollo UX sunt deja disponibile pe piata europeana. Din pacate, reprezentantii companiei au facut public pretul noilor dispozitive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele