IT & C

#iphone low-cost #iphone #iphone 5c

Iata cum arata iPhone 5C!

iPhone-ul de plastic este din ce in ce mai aproape de realitate! O demonstreaza ultimele imagini clare aparute pe internet si care ne infatiseaza noul smartphone 5C caruia ii lipsesc butoanele de volum.

Varianta ieftina a urmatoarei generatii de iPhone este dezvaluita recent intr-o ampla galerie foto. Spre deosebire de imaginile anterioare, noile poze sunt realizate la o rezolutie foarte buna si infatiseaza un telefon aflat intr-o etapa avansata de dezvoltare. Ele sunt concentrate, in principal, asupra carcasei din spate. Aceasta infatiseaza logo-ul central Apple, camera foto in partea stanga sus si microfonul specific iPhone-urilor.



iPhone 5C se anunta varianta ieftina a noii generatii de iPhone 5, iar daca aceste imagini sunt adevarate, atunci noul smartphone va avea un ecran de 4 inchi Retina si o camera foto de 8 megapixeli. Potrivit gsmarena.com, noul telefon din plastic ar urma sa coste in jur de 490 de dolari, ceea ce nu inseamna ca va fi neaparat ieftin.



Sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele