IT & C

#scoala de rock #romania #hi-fi arena

HI-FI Arena 2009 isi deschide portile

"Romanian Home Entertainment Show" sau Hi-Fi Arena 2009 se va desfasura anul acesta in perioada 12-15 noiembrie, la Radisson SAS Hotel.

Expozitia este organizata de EXPOTEK si reprezinta evenimentul de referinta atat pentru piata de profil, cat si pentru pasionatii de tehnologie hi-fi.

Sunet Hi-Fi

Anul acesta "sunetul" este vedeta HI-FI Arena. Cele peste 100 de marci participante vor prezenta de aceasta data  echipamente de ultima generatie ca sisteme stilizate de sunet, difuzoare ce utilizeaza tehnologii avansate pentru o calitate superioara a sunetului, sisteme home theatre surround ultra-subtiri, la playere de inalta rezolutie si LCD-uri super-eficiente.

In premiera, expozitia va gazdui seminariile si reprezentaaiile scolii de Rock si, pentru al doilea an consecutiv, intalnirea anuala a Forumului Audiofil. Sunetul va fi prezent la HI-FI Arena 2009 si prin Universal Music Romania care va pune la dispozitia iubitorilor, muzica la preturi unice in piata.

Scoala de rock

Scoala de Rock, prezenta pentru prima data in cadrul expozitiei, va organiza seminarii sustinute de nume cunoscute din peisajul rock autohton si reprezentanii ale trupelor scolii. De asemenea, vizitatorii isi vor putea exersa sau descoperi abilitatile muzicale, experimentand instrumentele de baza ale unei trupe rock sub indrumarea profesorilor Rockschool prezenti la eveniment.

HI-FI Arena este cel mai important eveniment din Romania dedicat solutiilor HI-FI audio-video pentru home entertainment. Editia a VII-a va fi inaugurata joi, 12 noiembrie, la ora 10.00 si va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar tariful de vizitare este de 30 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele