IT & C

Hewlett-Packard raporteaza vanzari in crestere cu 53,8% pe piata locala

Vanzarile HP Romania din primele doua trimestre ale anului financiar 2006 au crescut cu 53,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut .

Toate departamentele HP Romania au fost profitabile in prima jumatate a anului financiar 2006, potrivit companiei.

Departamentul de Solutii Tehnologice al HP Romania furnizeaza solutii complexe pentru infrastructuri IT, elemente de stocare, servere, software de management si servicii, construindu-si o competenta solida in segmente de piata precum telecomunicatii, sectorul financiar-bancar, sectorul public si industrie. Veniturile totale ale acestui departament au crescut cu peste 70% in prima jumatate a anului 2006, fata de aceeasi perioada a anului financiar anterior.

HP a inregistrat o crestere spectaculoasa de peste 174% a veniturilor provenite din vanzarea solutiilor de stocare. Aceasta crestere s-a datorat, in principal, proiectelor implementate in zona bancara, a telecomunicatiilor si in sectorul public, precum si datorita distributiei de solutii comerciale si pentru sectorul IMM.

De asemenea, HP si-a mentinut pozitia de lider pe piata serverelor, veniturile obtinute in acest segment crescand cu peste 83% in prima jumatate a anului financiar 2006, fata de aceeasi perioada a anului financiar anterior.

In segmentul de consultanta si integrare de solutii in telecomunicatii, in sectorul financiar-bancar si in cel public, HP Romania a inregistrat, in primele doua trimestre ale anului curent, o crestere semnificativa a veniturilor de 107%, fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Cresterea veniturilor operationale in cadrul departamentului de Servicii Tehnologice a fost de 69% in prima jumatate a anului financiar 2006, fata de aceeasi perioada a anului financiar anterior.

In continuare, strategia noastra este sa crestem acolo unde se adauga valoare. Noi respectam piata si clientii si suntem preocupati sa ne dezvoltam in directia in care simtim un interes Mai mare din partea clientilor: consultanta, servicii de externalizare si servicii de suport tehnic, instalare si configurare , a mai declarat Radu Enache , Director General al Hewlett-Packard Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele