IT & C

#playstation #ecrane #versiune #dispozitive #butoane virtuale

Grand Theft Auto Vice City este disponibil si pe Android si iOS

Grand Theft Auto Vice City, jocul dezvoltat de Rockstar Games, are parte si de o versiune speciala pentru dispozitivele mobile echipate cu sistemele de operare iOS si Android.

Aceasta versiune, care ocupa in jur de 1,5 GB, are la baza resursele grafice utilizate in cazul variantei pentru PlayStation 2, la care au fost aduse o serie de imbunatatiri. Astfel, au fost refacute modelele 3D, a crescut rezolutia texturilor, iar iluminarea este mult mai buna. Exista insa probleme la capitolul mod de control, implementarea butoanelor virtuale nefiind una foarte reusita in cazul telefoanelor cu ecrane de mici dimensiuni.

Cei care au descarcat versiunea Grand Theft Auto Vice City pentru Android au intampinat probleme la instalare. Drept urmare, versiunea a fost retrasa din magazinul Google Play, iar producatorul Rockstar Games a inceput deja sa lucreze la un update.

Sursa foto: siliconera.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele