IT & C

#bucuresti #romania #google trafic #e81

Google Trafic, disponibil in Romania: deocamdata in Bucuresti si pe E81

Google a introdus informatii de trafic in Google Maps pentru mai multe tari, printre care si Romania. La o zi dupa lansare, serviciul Google Trafic ofera informatii despre traficul din Bucuresti si pe portiuni din drumul european E81.

Hartile Maps.Google.ro au inceput sa ofere si informatii despre traficul din Bucuresti si de pe autostrazi, accesibile prin activarea optiunii "Trafic", din coltul superior din dreapta al hartii.

Alaturi de Romania, tarile in care Google a extins informatiile despre trafic sunt Africa de Sud, Belarus, Estonia, Letonia, Mexic si Peru, potrivit Capital.ro.

Serviciul Google Trafic se bazeaza pe informatiile trimise de gadgeturile care folosesc Google Maps sau Google Navigation. Datele colectate raman anonime, dar Google compara vitezele soferilor si coloreaza hartile: verde inseamna circulatie rapida, rosu inceata.

Informatiile despre trafic vor fi extinse pe masure ce tot mai multi soferi romani folosesc hartile Google. Deocamdata soferii pot afla informatii despre traficul de pe drumul european E81 si din Bucuresti.



Sursa foto: Gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele