IT & C

#google maps #cladiri monument #google maps 3d #cladiri monument google maps

Google Maps introduce vizualizarea 3D pentru cladirile monument

Google Maps adauga o noua optiune vizualizarii marilor orase. Google a decis sa introduca vizualizarea 3D pentru unele cladiri monument .

Pentru a-si ajuta utilizatorii sa se orienteze mai usor pe baza Google Maps, serviciul a introdus numeroase structuri 3D ce vizeaza cladiri monument din orase de pe tot mapamondul.

Peisajul devine astfel mai usor de recunoscut pentru turisti, odata cu structura 3D a unor clariri. Una dintre primele cladiri care a beneficiat de noua functie Google Maps este Piazza del Duomo din Florenta.

Turistii care se uita la piata de la fereastra camerei de hotel folosind Google Maps vor gasi mai usor reperele importante, potrivit Ubergizmo.com.

Cladirile monument ce beneficiaza de vizualizarea 3D includ Casa Alba din Washington, Opera din Sydney, turnurile Petronas, Burj Khalifa si multe alte cladiri cunoscute la nivel mondial.

Sursa foto: Google-latlong.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele