IT & C

Google lanseaza azi SketchUp

SketchUp este o aplicatie 3D pe care Google a lansat-o azi si este cel mai bun exemplu de trend pentru software: Google sau Yahoo cumpara o companie micuta care produce un soft platit si lanseaza cu viteza luminii o versiune gratis a acestuia.

In aceast caz, compania micuta a fost @Last Software iar produsul cumparat chiar este cool pentru ca face ca desenarea de modele arhitecturale 3D sa fie surprinzator de usoara. Aceasta aplicatie este dotata cu documente si tutoriale dar interfata este extrem de simpla si intuitiva.

Te poti distra cu SketchUp si dara sa construiesti de la zero pentru ca poti lua modele din depozitul Google, care este online si include multe modele din toata lumea. SketchUp este de departe cel mai putin intimidant program pentru 3D din 1988, ceea ce face ca Google sa fie exact umbrela sub care ar trebui sa se afle.

Exista inca o varianta industriala a cestui soft, special pentru profesionisti , la pretul de 495$. Versiunea gratis este doar pentru Windows momentan dar o editie pentru Mac va aparea curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele