IT & C

#google #scriitor #robert louis stevenson

Google il sarbatoreste pe Robert Louis Stevenson

Google il sarbatoreste astazi pe Robert Louis Stevenson, un poet si romancier scotian, autor al unor jurnale de calatorie.

robert louis stevenson a fost cunoscut pentru cartile Treasure Island (Insula comorii) si The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde (Straniul caz al doctorului Jekyll si al domnului Hyde).

Robert Louis Stevenson a trait intre anii 1850 – 1894. S-a nascut pe 13 noiembrie, iar Google celebreaza astazi 160 de ani de la nasterea scriitorului.

Alaturi de alti scriitori clasici, Stevenson a contribuit la crearea adevaratei literaturi a lumii. A fost admirat si apreciat de numerosi scriitori celebri, precum Jorge Luis Borges , Ernest Hemingway , Rudyard Kipling sau Vladimir Nabokov.

Pe langa Treasure Island si The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Robert Louis Stevenson  a mai scris si Prince Ott, The Black Arrow: A Tale of the Two Roses, Kidnapped,  The Master of Ballantrae sau The Wrong Box.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele