IT & C

Google extinde accesul la Gmai

Google a anuntat ca va oferi conturi la Gmail in mod aleatoriu vizitatorilor site-ului sau. Pana acum, ca sa obtii un cont la Gmail, trebuia sa fii invitat fie de Google, fie de un utilizator de Gmail.
Luni am inceput sa oferim conturi la Gmail catre persoane selectate intamplator pe Google", a declarat Marissa Mayer, director pentru produsele Web la Google. Este normal sa extindem serviciul Gmail cu ajutorul lui Google.com."

Unul din 20 de vizitatori ai Google.com primeste o oferta de inscriere la Gmail, a adaugat Mayer. In functie de succesul acestei practici, vom mari numarul de invitatii in urmatoarele doua saptamani", spune ea.

Gmail, un serviciu gratuit , este inca in faza de testare beta, insa exista destule speculatii in legatura cu data lansarii oficiale si disponibilitatea pentru toti utilizatorii de Internet.

Gmail a zguduit piata de webmail cand a fost anuntat, in aprilie 2004, datorita spatiului de stocare de 1GB, fara precedent. De atunci, marii provideri de webmail ca Microsoft sau Yahoo, au reactionat sporind semnificativ capacitatea inbox-ului din propriile servicii.

Gmail a starnit si destule controverse legate de protectia vietii private, din cauza ca include in mesajele de e-mail reclame bazate pe informatia din text. Google se apara spunand ca reclamele sunt generate automat printr-o tehnologie de scanare a textului si nu prin interventie umana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele