IT & C

#camera foto #mouse #genius

Genius isi prezinta noile gadgeturi

Producatorul foto G-Shot V1200.

Mouse-ul Ergo 525X Laser


Genius aduce in Romania noul mouse Ergo 525X Laser dotat cu un senzor laser de 1600 dpi si sistem Flying Scroll. Acesta se distinge prin precizia si viteza pe care o ofera indiferent de suprafata pe care se afla. In plus, prin noua optiune Flying Scroll navigarea paginilor web se face in opt directii inca din secunda in care mouse-ul este miscat, faa ajutorul scroll-ului.

Noul Ergo 525X Laser vine cu doua butoane care pot fi programate astfel incat utilizatorul sa aiba acces rapid la pagina anterior accesata si cea urmatoare, reducand timpul navigarii. Ergo 525X Laser este disponibil in România la un Pret de referinta de 69,9 RON.

Camera foto G-Shot V 1200

Noua camera foto G-Shot V1200 vine cu un senzor de 12 MP si foloseste un filtru Sony CCD, iar efectul de blur al fotografiilor este eliminat prin functia anti-shacking.  Modul inteligent al camerei foto alege setarile potrivite pentru fiecare fotografie a carei compozitie poate fi dinamizata prin fundaluri presetate.

Rezolutia HD 16:9 implica cel mai bun format de vizionare a fotografiilor, iar cardul de memorie de pana la 32 GB asigura suportul pentru un numar foarte mare de fotografii. Noul G-Shot V1200 este disponibil in România la un pret de referinta de 349,9 RON. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele