IT & C

#garmin #breadcrumble trail #foretrex #oregon #traseu #gps #sistem navigatie #receptor #waas #interfata usb

Garmin lanseaza sistemele Foretrex 401 si 301

Garmin a lansat sistemele de navigatie Foretrex 401 si Foretrex 301, ambele dotate cu un receptor GPS cu WAAS activat si interfata USB .

Modelele sunt usoare, rezistente la apa, se prind confortabil la incheietura mainii si sunt destinate celor ce calatoresc, schiaza sau celor care activeaza in domeniul militar.

Semnal bun

Stabile si rezistente la apa, noile modele Foretrex 301 si 401 dispun de un receiver GPS de inalta sensibilitate cu tehnologia HotFix integrata, care mentine receptia satelitilor, chiar si in padurile foarte dese sau canioane adanci.

De asemenea, monitorizeaza cu acuratete si salveaza rutele, traseele si punctele intermediare. Cand activitatile de zi s-au sfarsit, poti activa functia TracBack, iar Foretrex va reface drumul exact de unde l-ai inceput.

Cu ajutorul dispozitivului Foretrex, iti poti gasi drumul catre orice loc important, precum locul de campare sau masina personala , folosind tehnologia "breadcrumb trail", date de teren si busola, informatii afisate pe ecranul LCD perfect lizbil.

Tehnologii

Noile modele Foretrex dispun de diverse modalitati de vizualizare astfel incat sa sa poti cuprinde locatia curenta in formate multiple, incluzand date despre latitudine si longitudine, toate acestea simplificand navigarea pentru scopuri profesionale, militare sau recreationale.

Foretrex 301 si 401 incorporeaza un calculator de drum, informatii despre rassrit si apus, perioadele optime de vanttoare si pescuit s se poate conecta la calculatorul PC sau Mac prin conexiunea USB.

Caracteristici


Foretrex 401 dispune de o busola electronica si altimetru barometric. Foretrex 401 permite sa impartasesti wireless rute, trasee s puncte intermediare intre dispositivele Foretrex, Oregon si Colorado si este de asemenea compatibil cu dispozitivul Garmin de masurare a ritmului cardiac si cu senzorii de cadenta.

Cantarind aproape 85 de grame si dotate cu 2 bateriii AAA, Foretrex 301 are o autonomie de pana la 18 ore iar Foretrex 401 pana la 17 ore. Modelele pot inregistra activitatile prin stocarea a 500 de puncte intermediare, 20 de rute sau un tracklog de pana la 10,000 puncte si 10 trasee salvate.

Disponibilitate
 
Garmin Foretrex 401 si Foretrex 301 vor fi disponibile din luna iulie la preturile de 249 ruro, respectiv 199 euro.

"Atat plimbarile recreative, cat si acelea care implica conditii dure vor fi perfect monitorizate de aceste sisteme simple ?i u?or de folosit. Noile modele Foretrex iti lasa mainile libere ca tu sa te poti concentra la drum, in timp ce isi indica cea mai buna cale pentru a ajunge la destinatie"
, a declarat Dan Bartel, vicepresedinte pe vanzari globale in cadrul Garmin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele