IT & C

Gangsterii domina la jocuri

Gamerii britanici au cheltuit in 2004 peste 1,34 miliarde lire sterline, "Grand Theft Auto: San Andreas" avand cea mai mare cautare.
Studiul a fost realizat de ELSPA si arata ca vanzarile au crescut cu 7% fata de 2003. GTA: San Andreas s-a vandut in 1 milion de exemplare doar dupa primele 9 zile de la lansare (care a avut loc in noiembrie 2004), ceea ce reprezinta un record pentru industria de profil pe pamant britanic. Pana la sfarsitul lui 2004, se vandusera deja 1.750.000 de exemplare. Conform clasamentului prezentat de ELSPA, urmatoarele locuri la vanzari le detin: FIFA 2005, Need for Speed : Underground 2 si Simpsons: Hit and Run.

SI PENTRU PSP. Dupa cum se arata intr-un material BBC, o versiune a "GTA: San Andreas" va aparea pentru PlayStation Portable . Sony si-a lansat PSP anul trecut, in decembrie, in Japonia, si se asteapta sa apara si in SUA si Europa in luna martie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele