IT & C

#lenjerie intima #relatii #lenjerie intima electronica #smartphone

Prima lenjerie intima electronica pentru relatiile la distanta

Divizia australiana a companiei Durex lucreaza la un proiect indraznet: Fundawear, o lenjerie intima cu minivibratoare care pot fi controlate prin smartphone de la distanta.

Spre deosebire de vibratoarele obisnuite cu telecomanda, noua tehnologie nu are ca scop provocarea unui orgasm. Fundawear va oferi doar o simpla senzatie tactila a partenerului aflat la distanta.

Inventia Durex combina o aplicatie pentru smartphone si tableta cu vibratoare de dimensiuni si intensitate mica, cusute direct in lenjeria intima pentru femei si barbati.

Atingerile sunt "transferate" astfel la distanta prin modul in care partenerul atinge ecranul gadgetului mobil, de la miscarile degetului pe ecran pana la presiunea cu care este atins.

Fundawear ar putea deveni rapid un gadget ideal pentru relatiile la distanta, dar poate fi si un mod de a atinge partenerul de la distanta in timpul unei zile obisnuite, pentru a-i arata ca te gandesti la el.



Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele