IT & C

#nokia s40 #aplicatie foursquare #nokia asha #retea sociala locatii

Foursquare are o noua aplicatie pentru telefoanele Nokia S40

Foursquare a dezvaluit o noua aplicatie pentru telefoanele Nokia din Seria 40. S40 este o platforma software folosita pentru telefoanele din gama de mijloc, dar si pe telefoanele din seria Asha.

Aplicatia celor de la Foursquare va fi preinstalata pe noile device-uri cand vor fi lansate pe piata. "Sute de milioane de oameni folosesc telefoane Nokia S40 si acum vor avea acces la Foursquare". Aceasta aplicatie cu rol de "retea sociala" este foarte practica, fiind bazata pe locatii. Aceasta te ajuta, cu ajutorul conexiunii la reteaua 3G, sa vezi atunci cand un prieten se afla prin apropiere si sa il poti contacta.

Anul trecut, Nokia a vandut 1.5 bilioane de telefoane cu sistem de operare S40 si se asteapta ca aplicatia sa fie un real succes printre numarul impresionant de utilizatori al telefoanelor simpliste de la Nokia.

Aplicatia Foursquare pentru S40 a fost lansata pentru prima oara in anul 2011. Cei care detin un astfel de dispozitiv Nokia isi pot instala/updata aplicatia in Nokia Ovi Store.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele