IT & C

Flux TV, televiziunea de la etajul 5

Televiziune noua la etajul 5 de la Unirea. Din ce in ce mai putin implicati in Romania libera", Petre Mihai lux TV se doreste a fi mai apropiat de oameni, fara sa aiba insa pretentia de a face concurenta pentru vreuna dintre televiziunile mari. Trei jurnale de stiri pe zi, informatii utilitare si emisiuni in care sa se discute cazuri sociale . La acestea se adauga filme documentare si artistice, de scurtmetraj si lungmetraj.

Directorul executiv al televiziunii este Claudiu Hirceaga, si el intr-o vreme la Romania libera". Dintre cei care lucreaza acum la Romania libera", nu va lucra nimeni la Flux , pentru ca e bine sa fie separate lucrurile. Ca sa nu apara cazuri in care cineva nu preda la timp un material pentru ca a fost in televiziune sau invers ", spune Bogdan Ficeac, cel ce s-a ocupat de proiect.

Grila televiziunii

Surse neoficiale sustin ca matinalul va fi realizat de Ca$$a Locco.
Informatia nu a fost insa confirmata de Ficeac, care s-a marginit sa declare: Vor fi si oameni cunoscuti, care au acceptat sa fie moderatori la noi". O alta emisiune pe care Claudiu Hirceaga, directorul executiv al Flux TV, mizeaza este Angajari, burse, cariere", ce va prezenta de luni pina vineri informatii din domeniu. Jurnalele sint programate la orele 14.00, 20.00 si 23.00.

Editia principala, de la ora 20.00, va fi prezentata de Madalina Botorogeanu", detaliaza Hirceaga. Filmele artistice si divertismentul sint programate in weekend si au fost achizitionate comedii vechi, cu Chaplin, Stan si Bran, Shirley Temple .

Hirceaga mai afirma ca semnalul Flux TV va putea fi receptionat prin reteaua de cablu UPC, mai intii in Bucuresti, iar ulterior si in alte citeva judete ale tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele