IT & C

Flamingo se extinde

Vineri 20 iunie a avut loc inaugurarea Flamingo Buzau, magazinul cu numarul 36 al lantului retail Flamingo si totodata a 17-a filiala deschisa in provincie

Cu o suprafata de aproximativ 100 mp, amplasat intr-un centru comercial si cu o amenajare tip autoservire , magazinul Flamingo din Buzau este deja polul IT local, atragandu-i pe cei care pana acum erau nevoiti sa faca un drum de 100km pana la Bucuresti pentru a achizitiona produse sau pentru a beneficia de servicii de cea mai buna calitate.
La inaugurare au fost prezente oficialitati locale, presa, precum si clienti deja fideli ai magazinului deschis in urma cu cateva saptamani. Agenda serii a cuprins o prezentare a companiei, urmata de prezentarea seriilor de calculatoare Flamingo precum si a gamelor de produse comercializate. In final a avut loc un cocktail urmat de o tombola la care au participat toti invitatii.



Urmatorul pe lista inaugurarilor Flamingo se afla magazinul recent deschis din Arad, eveniment ce va avea loc la inceputul lunii iulie.

Magazinele Flamingo comercializeaza produsele din portofoliul firmei pe baza unei liste unice de preturi la nivel national, preturi disponibile atat in cadrul cataloagelor Flamingo, cat si in cadrul magazinului virtual propriu, www.eFlamingo.ro. Livrarea gratuita completeaza gama de servicii de vanzare oferite prin lantul de magazine Flamingo din Romania.


In plus Flamingo vine in intampinarea clientilor sai cu cel mai avantajos sistem de creditare pentru cumpararea de produse IT, serviciu oferit clientilor Flamingo prin parteneriatul cu Raiffeisen Bank ; aprobarea dosarelor se face direct in magazin, pe loc, iar livrarea marfii se face instantaneu , de aici rezultand numele acestui produs financiar unic pe piata IT romaneasca: INSTANT CREDIT.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele