IT & C

Flamingo Distribution Center & IT HOT NEWS

Flamingo Distribution Center anunta desfasurarea in data de 23.05.2003, incepand cu orele 14:00, a unei noi editii de comunicari si training -uri IT HOT NEWS.

Evenimentul lunii mai va fi gazduit la sediul grupului Flamingo, Otopeni 44-48, si va cuprinde lansari de produse in premiera pe piata romaneasca, demonstratii practice si roadmap de produs.




Acest eveniment face parte din seria intalnirilor organizate lunar, intre producatorii foarte importanti pe plan mondial, pe care FDC ii reprezinta in Romania, si partenerii companiei din tara, la eveniment fiind binevenite orice firme de distributie interesate.



De la finalul anului trecut si pana acum s-au desfasurat mai multe sesiuni reprezentative, specialisti de la mari firme precum IBM, SONY, MSI, Western Digital, Microsoft, SMC, Creative, Nexans s.a., oferind date si referinte de reala utilitate , atat despre propiile produse cat si privind evolutia pietei internationale.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele