IT & C

Flamingo Computers a inaugurat la Buzau cel de-al 36-lea magazin din retea

Flamingo Computers a inaugurat la Buzau cel de-al 36-lea magazin din reteaua sa de magazine tip retail, acesta constituind totodata cea de-a 17-a filiala deschisa in tara, informeaza un comunicat al companiei.

Noua unitate se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 mp si este amplasata intr-un centru comercial , avand o amenajare tip autoservire .

La inaugurare au fost prezente oficialitatile locale, evenimentul cuprinzand o prezentare a companiei si a seriilor de calculatoare Flamingo, precum si a gamelor de produse comercializate.

Pe lista inaugurarilor Flamingo se afla si magazinul deschis in municipiul Arad, evenimentul urmand sa aiba loc la inceputul lunii iulie.

Magazinele Flamingo comercializeaza produsele din portofoliul firmei pe baza unei liste unice de preturi la nivel national, preturi disponibile atat in cadrul cataloagelor Flamingo, cat si in cadrul magazinului virtual propriu, www.eFlamingo.ro.

De asemenea, livrarea gratuita completeaza gama de servicii de vanzare oferite prin lantul de magazine Flamingo din Romania.

In acelasi timp, Flamingo ofera clientilor sai cel mai avantajos sistem de creditare in vederea achizitionarii de produse IT, serviciul fiind derulat prin intermediul Raiffeisen Bank . Aprobarea dosarelor se face pe loc, in magazin, iar livrarea marfii se realizeaza instantaneu , de aici rezultand numele acestui produs financiar unic pe piata IT romaneasca, respectiv Instant Credit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele