IT & C

#microsoft #calculator #windows 7

„Fix IT” Microsoft rezolva peste 300 de probleme ale computerului tau

Fix It este propus ca o noua varianta a vechiului sistem de diagnosticare Windows si, momentan, se afla in . Producatorii anunta o aplicatie eficienta care previne, cauta si propune solutii pentru cele mai comune probleme ale sistemelor de operare.


O alta versiune a programului se poate regasi in sistemul de operare Windows 7 , insa Fix It este dedicat utilizatorilor de Windows Vista si XP si momentan este disponibil in varianta trial.

Modul in care sistemul functioneaza pc-ul, aplicatiile instalate, actualizarile actuale si viitoare si dispozitivele conectate la calculator sunt doar cateva dintre zonele pe care Fix It le evalueaza si le scaneaza pentru a gasi din timp o eventuala problema, dar si pentru a veni cu o solutie de reparare.

In ce masura activitatea noastra pe computer va fi limitata si ce erori pot aparea vom afla dupa testarea aplicatiei. Momentan poti face acest lucru descarcand Fix It de pe siteul Microsoft.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele