IT & C

#aplicatii facebook #facebook timeline #facebook timeline obligatoriu

Facebook Timeline devine obligatoriu foarte curand

Utilizatorii de Facebook nemultumiti de Timeline mai au foarte putin timp pentru a se obisnui cu ideea ca noul profil devine obligatoriu in aceasta toamna.

Cei care au evitat pana acum profilul Facebook Timeline vor primi in curand mesaje care ii anunta sa se pregateasca pentru trecerea obligatorie la noul profil Facebook.

Lansat in luna decembrie 2011, Facebook Timeline a fost apreciat de multi utilizatori, dar si criticat de cei care preferau interfata veche a profilului Facebook.

Cea mai mare nemultumire legata de profilul Facebook Timeline exprimata de utilizatori tine de dificultatile de cautare in propriul Timeline, dar si in profilul prietenilor de pe Facebook.

Dupa ce primesc mesajul ce ii anunta sa se pregateasca pentru trecerea la Timeline, utilizatorii se mai pot bucura de vechiul profil doar 7 zile, potrivit Gizmodo.com, dupa care Facebook face schimbarea definitiva.

Sursa foto: Mediafunnel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele