IT & C

#facebook #internet

Facebook, periculos "daca nu stii sa-l gestionezi intr-o maniera potrivita"

Facebook-ul poate fi periculos, daca nu este gestionat cu atentie, avertizeaza secretarul de stat in Ministerul Justitiei Alina Bica .

Declaratia a fost facuta in cadul forumul “ Provocari si solutii pentru siguranta in cyberspatiu”.

Facebook-ul poate fi la un moment dat periculos, daca nu stii sa-l gestionezi intr-o maniera potrivita, dar, in acelasi timp, poate fi si un lucru minunat - ganditi-va cate vieti a oferit unor oameni. Depinde cum il privesti si cat de bine reusesti sa te securizezi din punct de vedere profesional si personal. Nu cred ca este oportun, indiferent cat de bine cunosti o persoana pe Internet, sa incepi sa-i oferi lucruri personale despre tine”, a explicat Alina Bica, citata de Capital.ro.

Secretarul de stat in Ministerul Justitiei atrage atentia asupra pericolelor la care se expun cei ce publica prea multe informatii personale pe Facebook.

"Oamenii au obiceiul, considerandu-se protejati si sub protectia anonimatului, sa ofere foarte multe informatii - despre calatorii, despre locurile in care merg, oamenii pe care i-au intalnit, uneori si date de natura personala. Nu neaparat contul bancar este vizat", a mai explicat Alina Bica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele