IT & C

#facebook #email

Facebook integreaza emailul, nu-l "ucide"

Mark Zuckerberg , fondatorul Facebook , a anuntat ca reteaua de socializare va oferi utilizatorilor si un sistem de email integrat, cu adrese de tip "@facebook.com".

Proiectul de dezvoltare a retelei de socializare include un tip de comunicare integrata: mesagerie de orice tip (SMS, IM, sau email), un istoric al conversatiilor si un inbox care sa filtreze mesajele dorite de cele nedorite.

"Nu este vorba despre un ucigas al emailului. Este un sistem de mesaje care include emailul", a spus Zuckerberg, citat de Gandul.

Functia noua va fi lansata in urmatoarele luni, dar nu va fi disponibila tuturor utilizatorilor din prima zi. Serviciul de email Facebook va fi disponibil in prima faza doar pe baza de invitatie.

"Nu suntem de parere ca emailul va constitui sistemul modern de mesagerie", a mai spus Zuckerberg.

In acest an, toti utilizatorii Facebook vor putea sa-si faca o adresa de mail @facebook.com, insa utilizatorii noi vor putea alege atunci cand isi fac contul daca vor si o adresa de email.

Noile functii Facebook au fost dezvoltate sub numele de cod "Project Titan", dar au fost si denumite informal "ucigasul lui Gmail", deoarece noul sistem ar putea fi un concurent foarte puternic pentru sistemul de mail Google.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele