IT & C

#prieteni #adolescenti #restrictii #facebook #cautare #Graph Search #afisare

Facebook impune restrictii in cazul functiei Graph Search

Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, ia masuri dupa ce a fost acuzata de incalcarea confidentialitatii in cazul noii functii Graph Search. Concret, Facebook impune o serie de restrictii in ceea ce priveste informatiile afisate in dreptul utilizatorilor adolescenti.

Tot ce este postat pe Facebook de utilizatorii cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani va fi afisat unui "numar maxim al prietenilor prietenilor acestora".

Cautarea pe Facebook a unei persoane tinere in functie de o varsta sau locatie va afisa doar rezultate din lista prietenilor persoanei respective sau prietenilor prietenilor cu varste intre 13 si 17 ani.

Adultii care vor cauta pe Facebook dupa termenii ca "fete singure de 16 ani" vor avea surpriza sa nu gaseasca absolut nimic.

Facebook a lansat Graph Search la jumatatea lui ianuarie 2013. Serviciul permite utilizatorilor Facebook sa efectueze cautari in cadrul retelei de socializare in functie de oameni, locuri sau fotografii.

Sursa foto: mshcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele