IT & C

Evenimentul zilei are peste un milion de cititori online

Site-ul Evenimentului zilei a inregistrat o crestere de 400.000 de cititori in ultimul an, reusind sa urce pe podium (locul al III-lea) in topul general al paginilor de Internet romanesti. Astfel, Evenimentul zilei isi consolideaza prima pozitie in clasamentul stiri-mass-media, cucerita in anul 1996, cu aproximativ 300.000 de cititori pe saptamina, fiind urmat de Adevarul online, cu peste 150.000 de vizitatori , si de pagina de Internet a cotidianului Libertatea, cu 144.000 de vizitatori.
Conform monitorizarii realizate de portalul trafic.ro, in luna noiembrie a acestui an pagina de net a cotidianului nostru a fost vizitata de 1.119.000 de persoane, in timp ce in luna noiembrie a anului trecut trafic.ro indica doar 700.000 de accesari.
Contorizarea pe luna decembrie arata inca o crestere a numarului de cititori online, de pina la 1.300.000 de vizitatori.
Semnificativ este faptul ca tendinta de crestere a numarului vizitatorilor din ultimul an este una constanta, in fiecare luna inregistrindu-se un numar mare de noi vizitatori.
Recordul de cititori online in 24 de ore - 85.000 - a fost inregistrat pe 13 decembrie, in ziua aflarii rezultatelor de la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, cifra demonstrind credibilitatea de care se bucura cotidianul nostru. Mai mult, peste 1.000 dintre ei si-au exprimat pe forumul EVZ online opiniile referitoare la rezultatul alegerilor prezidentiale, comentarii care, la rindul lor, au inregistrat peste 59.000 de afisari .
Dintre cei care prefera calculatorul pentru a citi Evenimentul zilei, 46% sint din Romania , 24% din Statele Unite ale Americii, iar 8% din Canada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele