IT & C

Evenimentul LOAD

Companiile B INTERACTIVE si AGORA MEDIA, in calitate de de organizatori, organizeaza pentru prima oara in Romania expozitia specializata LOAD - Linux Open Alternative Days, ce va avea loc intre 30 - 31 Octombrie 2003, in Bucuresti, la World Trade Center .

Linux si solutiile software Open Source sunt, in acest moment, in atentia tuturor managerilor de organizatii, fie ele private, publice sau guverne, prin atractivitatea costurilor scazute de implementare, scalabilitate , performanta, stabilitate, securitate superioara. Expozitia LOAD are menirea de a prezenta celor interesati oferta existenta pe piata romaneasca.

La aceasta prima editie vor participa nume sonore din peisajul IT: IBM, Red Hat (liderul sistemelor de operare Linux), Apple, Oracle, Hansa, precum si alti ofertanti de produse si servicii din lumea Open Source si Linux. Gama de solutii expuse la LOAD acopera, prin cel putin un ofertant, fiecare segment: solutii hardware, sisteme de operare, utilitare, distributii independente, consultanta si implementare, educatie si certificare IT.
Pe langa spatiul expozitional propriu-zis, se organizeaza si un program paralel de workshop-uri , unde cei care participa pot afla multe detalii si exemple de implementare a unor solutii foarte interesante si utile.

Detalii suplimentare despre eveniment puteti consulta pe pagina oficiala a expozitiei, www.load.ro.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele