IT & C

#windows 7 #eset #antivirus

ESET ofera suport pentru Windows 7

ESET a anuntat suportul complet pentru sistemul de operare Microsoft Windows 7 .

Astfel, intreaga linie de produse ESET - eset nod32 antivirus 4 si eset smart security 4 (editiile home si business), Remote Administrator 3, SysInspector si ESET Online Scanner sunt compatibile in totalitate cu noul sistem de operare de la Microsoft.

Compatibilitate 100%

Dupa spusele lui Richard Marko, Chief Software Architect la ESET, schimbarile necesare produselor au fost minore si au inclus in principal acele caracteristici care tin de nucleul sistemului de operare, mai exact tehnologiile Self-defense si Anti-stealth. Self-defense este o functie care impiedica infiltrarile in computer provocate de afectarea starii de securitate sau datorita dezactivarii antivirusului. Anti-stealth este o tehnologie avansata dezvoltata de ESET impotriva rootkit-urilor.

"Windows 7 se bazeaza pe platforma Windows Vista, care a sustinut produsele ESET de ceva vreme. In consecinta schimbarile necesare au fost mici si s-au concentrat in jurul nucleului sistemului de operare, in special asupra tehnologiilor Self-defense si Anti-Stealth. Totusi, Windows 7 aduce noi servicii de retea ce influenteaza functionarea Firewall-ului Personal in sensul ca regulile acestuia trebuie extinse"
, a declarat Richard Marko, Chief Technology Officer despre Windows 7.

Reinstalare de sistem

Pentru a putea asigura compatibilitate totala cu Windows 7, ESET recomanda clientilor sa descarce cel mai nou pachet de instalare pentru ESET Smart Security 4 si ESET NOD32 Antivirus , precum si pentru versiunile Business Edition ce ruleaza ESET Remote Administrator 3. In urma acestor descarcari este recomandata reinstalarea produsului.

"Atunci cand noi functionalitati sunt aduse unui produs deja complex, cum ar fi un sistem de operare, sunt necesare mici ajustari  si timp pentru ca utilizatorul sa se obisnuiasca. Mai tarziu, producatorul aduce o versiune noua a produsului care nu mai prezinta problemele initiale. Eu cred ca Windows 7 este in acest sens un succesor al Vista, care nu a avut parte de o primire prea calduroasa. Numai cu trecerea timpului vom afla daca Windows 7 se va descurca mai bine in aceasta privinta"
, a mai spus Richard Marko.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele