IT & C

ESET LLC, compania producatoare a sistemului antivirus NOD32, intre cele mai profitabile companii private din San Diego, California

ESET LLC se numara intre primele zece din cele o suta de companii private din San Diego , California, incluse in clasamentul realizat de publicatia “San Diego Business Journal”, ce au inregistrat o dezvoltare foarte rapida intr-un interval de trei ani , castigand premiul San Diego Fast 100. Publicatia mentionata, realizeaza anual o clasificare a companiilor private in ceea ce priveste procentul de crestere a profitului pe o perioada de trei ani, ESET inregistrand o crestere cu peste 656 procente in intervalul 2003-2005. “ ESET este una dintre companiile ce a demonstrat abilitatea de a se dezvolta continuu in aceasta perioada de trei ani. De aceea, ii felicitam pentru realizarile lor ”, afirma Armon Mills, presedinte si editor al “ San Diego Business Journal”. “ Ne onoreaza faptul ca ne numaram intre primele zece companii din cadrul clasamentului. Acest lucru dovedeste inca o data dedicatia fata de clientii si partenerii nostri, raspunzandu-le prompt cerintelor in permanenta evolutie”, afirma Anton Zajac, CEO al companiei ESET LLC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele