IT & C

#epson #imprimanta #proiectoare #wi-fi #high-definition

Epson face o demonstratie de forta

Compania Epson a prezentat miercuri in Romania cele mai noi produse, lansate deja la nivel international, care au fost premiate de juriul EISA si admirate de vizitatorii targului IFA Berlin . Prezenta pe piata romaneasca a companiei se diversifica prin anuntarea a 20 de produse de imagine digitala.

Cu oferte repartizate echitabil intre segmentul business si cel al utilizatorilor individuali, Epson continua sa tenteze prin produse care fac imprimarea de documente sa devina mai ieftina, care fac utilizatorul de acasa proprietarul unui studio de imprimare a fotografiilor la calitate profesionala, iar proiectoarele multimedia care pot sa rivalizeze cu mult mai titratele televizoare LCD sau plasma.

Multe lansari destinate utilizatorului individual

Producatorul numarul unu de proiectoare la nivel mondial isi atrage fanii cu modele care beneficiaza de paneluri Full HD si rate de contrast incredibile, cu produse lansate recent la IFA Berlin si care ofera una din cele mai frumoase experiente home cinema. Proiectoarele pot avea aplicatii in educatie, prin prezentarea de filme educationale direct in salile de clasa pe ecrane la dimensiuni mari, folosind tehnologia 3LCD, sanatoasa pentru ochii copiilor. Compania se asteapta ca aceasta gama de imprimante sa fie cautate de elevi, studenti si profesori.

EH-TW5000 reproduce imagini uimitoare, la o rezolutie full HD 1080p. Indiferent daca se vizioneaza filme, evenimente sportive, fotografii in format digital sau jocuri video, multitudinea caracteristicilor acestui proiector si designul sau elegant il vor face piesa de rezistenta a experientei home cinema pe ecran mare. EH-TW5000 este unic prin rata sa de contrast uimitoare de 75.000:1, atinsa gratie noilor paneluri D7 C2Fine, tehnologiei avansate DeepBlack si noii lampi E-TORL capabile sa reduca la minimum scurgerile de lumina si sa intensifice nuantele de negru.

Epson ofera si o versiune mai accesibila, EH-TW3800 dedicata pasionatilor de home cinema, care pastreaza totusi performante ridicate: luminozitate de 2000 ANSI lumeni si rata de contrast de 20.000:1.

Modelul EH-TW3000 se remarca prin designul sau placut, prin noi functii si niveluri de performanta care ii vor incanta pe pasionatii de film, sport, televiziune si jocuri. Panelurile LCD D7, de ultima generatie, ofera o calitate superioara a proiectiei si o rata de contrast impresionanta de 20.000:1, ceea ce asigura imagini clare, fidele si bine definite, precum si o luminozitate incredibila chiar si in spatii cu multa lumina.

Jucarii Epson pentru copii si adulti

Pentru copiii si adultii pasionati de jocuri, Epson propune modelul EH-TW420, perfect pentru pentru consolele PS3 si Wii.

Modelul portabil EH-DM2 este un adevarat centru de home entertainment, care ofera o experienta autentica prin vizionarea pe ecran lat, de cinema. Epsonul incorporeaza un DVD player compatibil cu DivX si sistem de sunet surround. Este potrivit pentru proiectarea albumelor cu poze, direct de pe camera video si pentru rularea CD-urilor de muzica si MP3.

Pentru fotografii profesionisti si entuziasti, Epson prezinta imprimanta R2880, inlocuitorul modelului simbol R2400, "cea mai buna imprimanta din Europa" in 2008, potrivit Asociatiei Europene de Imagine si Sunet. Modelul beneficiaza de avantajele cernelii UltraChrome K3 cu Vivid Magenta, o tehnologie revolutionara a cernelii cu pigment, care alaturi de noua tehnologie Epson LUT, ofera o calitate deosebita a imaginii.

Imprimanta poate obtine 85% din gama de culori Pantone , prin utilizarea a doar 8 cartuse de culoare, in comparatie cu 10-12 cartuse ale altor modele de pe piata. Multumita capului de imprimare Epson Micro Piezo, cu un invelis de protectie care imbunatateste pozitionarea picaturilor de cerneala, se ofera printuri realizate rapid, la o calitate avansata a imprimarii.

Pentru publicul larg, Epson lanseaza modele de multifunctionale color inkjet, dar si un nou echipament foto - Epson Stylus Photo PX700W, model ce se adreseaza pasionatilor de fotografie care utilizeaza 6 cartuse individuale de cerneala si care se distinge prin posibilitatea de conectare directa la retea si Wi-Fi.

Multifunctionalele color inkjet nou lansate sunt: SX600FW, SX400, SX200, imprimante cu 4 cartuse individuale ce inglobeaza cerneala tip pigment DURABrite Ultra, cu binecunoscuta tehnologie de printare Epson MicroPiezo. Modelul de varf, SX600FW, include functia de trimitere si primire fax.

In prezent companiile de productie de telefoane mobile Nokia si Motorola, precum si producatorul auto BMW folosesc pentru produsele lor ecrane Epson. Compania a inregistrat pentru Romania, o evolutie pozitiva a business-ului dupa primele sase luni ale anului, concretizata intr-o crestere a vanzarilor cu peste 50% fata de perioada similara a anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele