IT & C

#3lcd #e-torl #proiector #ifa 2009 #epson

Epson EH-DM3, un nou proiector de divertisment all-in-one

Epson a lansat in cadrul targului international IFA, noul proiector home-cinema portabil all-in-one EH-DM3.

Modelul este ideal pentru utilizatorii care prefera filmele, transmisiunile sportive, jocurile si chiar petrecerile karaoke.

Caracterisitici EH-DM3

Epson EH-DM3 este compact, dar integreaza un player DVD/DivX si un sistem de sunet surround. Modelul este extrem de usor de folosit si de instalat. In plus, proiectorul integreaza conectori USB si HDMI, facilitand conectarea la dispozitive de divertisment externe precum televizoare, camere digitale, console de jocuri si computere personale.
 
EH-DM3 nu are nevoie decat de un cablu de alimentare pentru a rula instantaneu un film de pe DVD sau in format DivX, la o calitate compatibila cu inalta definitie. Datorita functiei de auto -Optimizare a Culorii, proiectorul va selecta modul de culoare potrivit conditiilor de luminozitate ale mediului inconjurator.

Cu 3LCD

Epson a proiectat modelul EH-DM3 pe baza tehnologiei 3LCD, asigurand fidelitatea si claritatea imaginilor. Cu o luminozitate Colour Light Output (CLO) de 2000 de lumeni si o rata de contrast de 3000:1, utilizatorii se pot bucura de imagini bume chiar si in spatii luminate.

De asemenea, Epson a redus consumul energetic al proiectorului integrand lampa E-TORL . Modelul EH-DM3 va fi disponibil la nivel european incepand cu luna noiembrie 2009. Pretul nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele