IT & C

#proiector #eb-w7 #eb-x7 #eb-s7 #educatie #epson

Epson EB-7, o noua serie de proiectoare pentru sectorul educational

Epson anunta lansarea modelelor EB-S7 , EB-X7 si EB-W7 , o noua serie de proiectoare ultra-mobile destinate sectorului educational.

Noile modele, compacte si usoare sunt extrem de eficiente, oferind o varietate de functii, ceea ce le recomanda pentru utilizarea in salile de clasa si in birourile mici.

Usor de folosit

Epson a redus dimensiunile noilor proiectoare cu 30%, precum si greutatea acestora cu 15%, in timp ce geanta de transport asigura un plus de mobilitate. De asemenea, carcasa ergonomica are un nou design care asigura integrarea proiectoarelor in orice spatiu destinat invatarii.

Modelele EB-S7, EB-X7 si EB-W7 functioaneaza rapid si usor, beneficiind de conectivitate sporita prin USB. Datorita kit-ului de instalare pe plafon, aceste modele se pot monta simplu si usor, in timp ce functiile directe de pornire/oprire asigura functionarea in cel mai scurt timp, la parametri optimi.

Noile modele au preturi accesibile si functioneaza pe principii extrem de economice. Astfel, lampa E-TORL de 175 Wati asigura o durata de viata de pana la 5.000 de ore in modul "eco". Proiectoarele Epson EB-S7, EB-X7 si EB-W7 sunt disponibile in Europa din luna octombrie 2009 si costa 379,99 euro, 479 euro si respectiv 579 euro.

Mai economic

Operarea la costuri reduse nu afecteaza calitatea inalta a prezentarilor. Modelul EB-S7 ofera o luminozitate de 2300 lumeni, in timp ce luminozitatea pentru modelele EB-X7 si EB-W7 se ridica la 2200 lumeni. Proiectoarele functioneaza pe baza tehnologiei Epson 3LCD, care asigura imagini naturale si culori clare, in timp ce corectia trapez (Keystone) permite ajustarea manuala a imaginii.

Securitatea este un alt aspect important pentru mediul scolar, proiectoarele EB-S7, EB-X7 si EB-W7 oferind o serie de functii create pentru a preveni furturile, asa cum sunt panoul de comanda care se poate dezactiva si functia de protectie cu parola. In plus, proiectoarele sunt prevazute cu autocolante de avertizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele