IT & C

#proiector epson #home cinema #lumeni

Epson anunta lansarea unei noi game de proiectoare Home Cinema

Epson vine sa ingroase randurile celor care prefera sistemele Home Cinema cu noile proiectoare EH-TW5000, EH-TW3000, EH-TW420 si EH-DM2.

Fiecare dintre noile proiectoare vine echipat cu tehnologii noi pentru o redare a imaginii cat mai precisa si contrast bun sau pur si simplu ai la dispozitie un proiector ceva mai simplu, dar care arata bine.

Ce stie EH-TW5000

In primul rand, proiectorul EH-TW5000 vine echipat cu noua tehnologie Epson D7 panel cu C2Fine pentru calitate buna a imaginilor, tehnologia 3LCD si o rata de contrast de 75.000:1. Totodata, acest model este "cap de serie", un HD Ready de 1080p. Este dotat cu caracteristici noi si standarde de performanta, acest Epson va fi ales de cunoscatorii care isi doresc o proiectie home cinema de dimensiuni mari.

Vestea buna este ca tehnologiile incorporate in EH-TW5000 il fac compatibil cu Blu-ray, DVD, HD TV sau un set top-box. Nu multi au auzit insa de tehnologia 3LCD care ofera imagini clare, culori vii si gradatie fina a nuantelor de gri. Rata sa de contrast de 75.000:1 este atinsa datorita noilor paneluri D7 C2Fine, tehnologiei DeepBlack si lampi E-TORL capabila sa reduca la minimum scurgerile de lumina si sa intensifice nuantele de negru. In plus, filtrul de lumina imbunatatit ofera imagini clare in orice conditii de lumina.

Despre EH-TW3000

Noul proiector home cinema EH-TW3000 este ceva mai sofisticat si acest lucru se datoreaza design-ului sau. Proiectorul vine cu functii noi si vor atrage atentia pe pasionatilor de film, sport, televiziune si chiar jocuri video. Designul este trasatura principala care a stat la baza crearii noului EH-TW3000 care are carcasa alba , dar dupa spusele celor de la Epson, EH-TW3000 "este un accesoriu discret si la moda in orice casa".

EH-TW3000 integreaza si ea tehnologie Epson 3LCD care reda imagini clare si culori vii in orice conditii de lumina. Asemenea lui TW5000 si acest model vine cu panelurile LCD D7, dar cu o rata de contrast mult mai mica de doar 20.000:1. Desi s-ar putea ca sa nu fim la curent cu anumite standarde de calitate, cei de la Epson ne asigura ca proiectorul EH-TW3000 respecta standardul x.v.Colour.

EH-TW420 are cuvantul


Se pare ca acest proiector a fost special construit pentru pasionatii de sport si film. EH-TW420 este usor de folosit, fiind dotat cu o gama variata de functii si vine cu un raport calitate-pret foarte avantajos desi echipamentul foloseste si el tehnologia 3LCD.

Vestea si mai buna este ca proiectorul EH-TW420 este silentios si ocupa putin spatiu. Nu se descurca foarte bine in conditii de lumina si este de preferat folosirea lui in spatii intunecate. Nivelul de zgomot din timpul functionarii a fost redus, dar boxele incorporate de 7 wati redau un sunet foarte bun.

La final, EH-DM2

De obicei cei mai buni "canta" la final. Acesta este si cazul proiectorului EH-DM2 care este si cel mai nou proiector multifunctional de la Epson. Dispozitivul vine cu DVD player incorporat(compatibil cu formatele DivX) si sistem de sunet surround, adica un adevarat centru de home entertainment.

EH-DM2 vine cu doua sisteme de sunet stereo integrate de 8 wati care pot reda sunetul virtual surround. Echipat cu 1200 ANSI lumeni acest dispozitiv are si luminozitate sporita si reda imagini clare, culori vii. Asemenea celorlalte proiectoare vine cu tehnologiei Epson 3LCD incorporata. In plus EH-DM2 poate fi conectat la computere, camere digitale, console de jocuri si dispozitive de stocare USB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele