IT & C

#jocuri #electronic arts #ea games #jocuri single player #jocuri multi player

Electronic Arts nu mai produce jocuri ce ofera doar single player

Electronic Arts a decis sa renunte complet la conceptul de joc single player offline. Presedintele diviziei EA Labels sustine ca jucatorii isi doresc ca fiecare joc sa aiba o componenta online interactiva.

Frank Gibeau, presedintele EA Labels se mandreste cu faptul ca nu a acceptat dezvoltarea niciunui joc fara componente online multiplayer, deoarece asta vor jucatorii. Titluri ca Battlefield, Medal of Honor, Fifa si Need for Speed au inclus elemente interactive si au devenit tot mai populare.

Electronic Arts a fost criticata pentru decizia de a obliga jucatorii sa fie tot timpul online in noul SimCity, ce va fi lansat in 2013, scrie Geek.com.

Criticii viziunii Electronic Arts sustin ca experienta multi player online nu este necesara pentru orice joc si ca unele jocuri pot suferi datorita resurselor consumate pentru integrarea experientei online intr-un joc unde putini se bucura de ea.

Foto: Games.it
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele