IT & C

#conferinta #eficienta onlina #internetics

Eficienta online in viziunea Internetics

Internetics gazduieste o serie de conferinte in cadrul celei de-a opta editii a festivalului.

Conferintele vor avea loc in data de 29 octombrie, intre orele 10.00 - 18.00, la Hotel Athénée Palace Hilton din Bucuresti.

Ce se intampla...

Programul zilei de conferinte va incepe cu "Atelierul de productivitate si experiense noi pe Web" organizat de Microsoft Romania . O serie de invitati vor prezenta cinci studii de caz si vor conversa pe tema provocarilor in crearea si dezvoltarea de experiente noi pe Web. Totodata, acestia vor aborda aceasta problematica din perspectiva comerciala (agentii Web, publisheri) si educationala.

In cadrul Atelierului, Sergiu Biris va prezenta o noua functionalitate care va fi disponibila pe Trilulilu .ro si care a fost dezvoltata cu sprijinul Carnation si Microsoft Romania. La randul sau, Tamás Varga, CTO Carnation, va discuta despre provocarile agentiilor interactive.

Conferinta cu juriu

Juriul Internetics va lua parte la discutii despre nivelul competitiei de anul acesta, despre eficienta online si masurarea ei, incepand cu orele 15.00.

Discusiile vor avea loc pentru fiecare categorie de concurs in parte si vor fi moderate de Constantin Ferseta (Marketing Manager neogen) - Publishing, Dragos Novac (Director General Krogos Software) - Servicii, Costin Radu (Managing Director IQads) - Publicitate si comunicare.

Tendintele in publicitatea online din Europa vor fi subiectul unei prezentsri sussinute de Ionus Oprea, director executiv IAB Romania.

El va prezenta rezultatele unui studiu IAB Europe, despre publicitatea online. Inscrierile la aceste conferinte se pot face gratuit, online, pe www.internetics.ro, in limita locurilor disponibile.

Se lasa cu castigatori

Cele mai eficiente proiecte online din Romania vor fi premiate la Gala Internetics, organizata cu sprijinul Hostway , in seara zilei de 30 octombrie , in Club Bamboo. Invitatiile se pot obtine si prin intermediul site-ului www.invita.ro.

In cadrul Galei va fi premiat si castigstorul concursului de tip quest organizat de Internetics in ultima saptamana. Acesta va fi desemnat Best Web Pirate si va pleca acass cu o "comoara". Internetics este singurul festival din Romania care premiaza eficienta online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele