IT & C

#jacheta #panou solar #ecologic

Ecotech Solar, o jacheta total ecologica

Daca iubesti natura si incerci toate metodele de a o proteja,  te-ai gandit vreodata ca si hainele pe care le imbraci pot fi ecologice?

Cei de la Zegna Sport au prezentat modelul Ecotech Solar Jacket, o haina confectionata din materiale reciclabile. Totusi, "magia" acesteia nu se opreste aici. Ecotech Solar Jacket este dotata cu foto , telefoane mobile, etc.

Astfel, fiecare maneca a jachetei dispune de cate un panou solar in miniatura care este conectat la un acumulator special detasabil aflat in buzunar, unde utilizatorul poate sa isi incarce player-ul muzical sau orice alt dispozitiv portabil.

Materialul din care este confectionata imbracamintea este impermeabil si protejeaza atat impotriva vantului, cat si a ploii. Mai mult, panourile solare din maneci pot stoca energie in asa fel incat purtatorul sa poata sa isi incalzeasca intreaga jacheta daca temperatura de afara o cere.

Compania producatoare nu este la prima gaselnita de acest gen. In urma cu ceva timp au prezentat modelul Bluetooth iJacket, o haina care dispunea de un sistem special plasat in maneci, prin care utilizatorul putea sa controleze iPod-ul si telefonul mobil printr-o interfata Bluetooth. Noua jacheta va fi disponibila in magazine, dar nu se stie exact cand si la ce pret.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele