IT & C

#konica minolta #premiu #bizhub

Echipamentele bizhub Konica Minolta au fost premiate

Buyers' Laboratory Inc. (BLI) a acordat premiul Pick of the Year echipamentelor multifunctionale laser color bizhub C203 si bizhub C253 de la Konica Minolta .

Speciali?tii de la BLI au fost impresionati de fiabilitatea, calitatea superioara a printurilor si de design-ul prietenos al celor doua echipamente multifunctionale color.

Ce inseamna premiul?

Prin acordarea premiului Fall 2008 Pick of the Year pentru bizhub C203, echipamentul Multifunctional A3 color, BLI a apreciat eforturile Konica Minolta de a lansa un echipament de dimensiuni medii care beneficiaza de tehnologiile inglobate in echipamentele bizhub mai mari.

"Ne incanta faptul ca specialiatii BLI au subliniat doua dintre caracteristicile de maxima importanta pentru noi: design-ul prietenos si calitatea excelenta a printurilor. Pe langa eficienta si fiabilitate, aici se indreapta eforturile noastre de continua imbunatatire a produselor", a declarat Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions Romania.

Alte atuuri

Alta caracteristica evidentiata de BLI la bizhub C203 este fiabilitatea extraordinara de care a dat dovada echipamentul in timpul testului de anduranta. In plus, specialistii au fost impresionati de combinatia remarcabila de viteza si calitate a imaginii.

"Pe langa performantele dovedite la testari, ceea ce deosebeste bizhub C203 de competitie sunt capabilitatile robuste care nu se regasesc de obicei la echipamente din acest segment, ca de exemplu finisarea prin capsare mediana, printarea fata-verso, posibilitatea de a printa in format A3 sau display-ul sensibil la atingere. Oferind atat de multe capabilitati la un pret mic, bizhub C203 se detaseaza net fata de echipamentele din clasa sa", a adaugat George Mikolay, editor BLI.

Viteza si fiabilitate


In segmentul II, cu viteze de printare mai mari, bizhub C253 a obtinut o a doua distinctie Fall 2008 Pick of the Year Award pentru Konica Minolta.

In fiabilitatea, calitatea printului si design-ul prietenos pentru utilizator au creat o impresie puternica specialistilor. Usurinta de utilizare se datoreaza design-ului Infoline si panoului de comanda color sensibil la atingere, care ofera acces imediat la functiile echipamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele