IT & C

#if si red dot #premiu #dvd-player #lg dvs450h

DVD player-ul LG DVS450H a fost premiat

DVD Player-ul LG premiat la iF si Red dot 2009 pentru designul sau, calitatea imaginii si interfata avansata.

"Castigarea acestor doua premii prestigioase reprezinta o mare realizare pentru DVD player-ul LG DVS450H ", a declarat Simon Kang, CEO si presedinte al companiei LG Home Entertainment.

Cand s-a intamplat

Premiile iF Product Design , decernate in data de 3 martie la Hanovra, reprezinta una dintre cele mai renumite distinctii de design din lume si au fost create de Organizatia Germana International Forum (iF).

"Recunoasterea la nivel international este un compliment extraordinar. Noi ne propunem sa cream echipamente home entertainment ce incorporeaza tehnologii inteligente si un design elegant. Incepand cu modelul DVS450H, intram intr-o noua era a DVD palyer-elor high definition care vor imbunatati experienta home theatre in mod considerabil"
, a mai spus Simon Kang.

Nominalizatii pentru aceste premii provin din domenii diferite, cum ar fi cel industrial, medical, si cel al electronicelor de larg consum, iar produsele sunt analizate pe baza design-ului si a functionalitatii.

Despre DVD-player

Pe partea frontala a DVD player-ului DVS450H exista un disc glisant pentru o utilizare mai facila a produsului. Sub acest disc se afla o serie de butoane tactile. Spre deosebire de DVD player-ele clasice, LG DVS450H ofera rezolutii de 720p, 1080i sau 1080p, si poate suporta chiar full HD 1080p.

De asemenea, modelul este ideal pentru a rula filme in format in DivX HD la o calitate foarte buna chiar din fisiere de mici dimensiuni. Mai mult, ruleaza o GAMA variata de fisiere multimedia, si suporta mai multe formate: CD, DVD, MP3, WMA si JPEG.

LG DVS450H este disponibil in majoritatea regiunilor globului, iar pretul variaza iîn functie de piata pe care este expus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele